Gigi risca din nou sechestru pe avere! Vezi ce spune Becali!

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Decembrie 2009, 10:11
Gigi risca din nou sechestru pe avere! Vezi ce spune Becali!

Acuzat ca nu a platit TVA la anumite tranzactii imobiliare desfasurate in 2006-2008 Gigi s-ar putea trezi cu averea sub sechestru daca Fiscul gaseste nereguli!
 

Gigi Becali neaga ca ar avea datorii de 30 de milioane de euro!

"Nu cred ca e o razbunare a lui Basescu, nu vreau sa vorbesc aiurea. La inceput, si eu am crezut ca e asa, dar m-am interesat si controlul se desfasoara la mai multe persoane, nu numai la mine!" spune seful Stelei in Gandul.

"La mine e altceva, Negoita a construit si a vandut cu amanuntul, eu nu am nici o treaba. A venit ANAF-ul la mine si mi-au dat o lista cu ce acte trebuie sa le duc in termen de 30 de zile, sa vada ce tranzactii am facut si imi cer acte si din 2006 si trebuie sa le caut pe la firmele pe unde am vandut. Eu nu am vandut case ca Negoita, cu amanuntul ci numai un teren in decembrie 2008 la McDonald's", explica patronul Stelei.

"Eu sunt mai la urma asa. Daca eram primul, era altceva. Probabil ca au facut-o acuma pentru ca eram in campanie electorala si s-au gandit sa nu ies sa tip, sa urlu. N-are nici o legatura cu mine, eu am vandut terenul in 2008 si de-abia de-acuma ar trebui sa platesc TVA", a declarat Becali

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT