ilie stan Gigi Becali Liga I Steaua Liga 1

"Gigi, fa tu echipa!" Dezvaluire despre un moment incredibil la Steaua! Un fost antrenor vorbeste despre Becali:

Ilie Stan a povestit ce s-a intamplat in vremea in care o conducea de pe banca pe Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 10:18
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 10:28

'Iliesta' a vorbit la Dolce despre perioada in care a fost antrenor la Steaua. El spune cum i-a cerut lui Becali sa faca echipa, dupa care Steaua a pierdut meciul.

"GIGI, FA TU ECHIPA!"

"Am avut o relatie buna cu Gigi Becali, dar a fost un moment cand a trebuit sa renunt. A aflat a doua zi si la prima ora mi-a spus sa ma intorc si am spus ca nu mai vin. El atunci a zis ca pentru ce am facut primesc 100 de mii de euro daca voi castiga campionatul si Andrei, baiatul meu, va fi pe viata la Steaua. I-am spus sa dea Dumnezeu sa castige campionatul si vedem ce o sa fie.

Daca eram putin mai uniti atunci, catigam campionatul. Ma refer numai la jocul de la Targu Mures, am pierdut cu 1-0. Tin minte, seara am avut o discutie cu Gigi Becali si i-am spus sa faca el echipa. Si a facut-o si am pierdut. I-am spus sa faca echipa pentru ca eu o facusem intr-un fel si el nu a fost de acord. Am bagat echipa facuta de patron, cu schimbarile pe care le-a vrut patronul.

Nu Gigi a fost cel care in noaptea aceea a zis sa faca acea echipa. A fost influentat. Incepuse echipa sa joace si nu le convenea unora ca raman in continuare la Steaua", dezvaluire Stan.

Ilie Stan a fost jucatorul Stelei timp de 8 sezoane: intre 1987 si 1995, apoi pentru inca un sezon: intre 1996 si 1997.

El a revenit ca antrenor in Ghencea, in 2011, pentru cateva luni.

Modifică setările cookies