Gigi Becali vrea să mai scape de un jucător de la FCSB: ”Nu mai vede iarba”

Gigi Becali FCSB rachid bouhenna Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 20:13
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 20:24

Gigi Becali a scăpat de foarte mulți jucători de la FCSB în această iarnă, dar mai are un nume pe lista neagră.

Rachid Bouhenna (31 de ani), fundașul algerian care a fost transferat de FCSB de la CFR Cluj, nu l-a impresionat pe Gigi Becali, chiar dacă nu a primit foarte multe șanse în echipă.

Gigi Becali vrea să scape de Bouhenna!

Potrivit spotmedia.ro, FCSB vrea să scape de algerian, dar acesta nu vrea să renunțe foarte ușor la contractul său, scadent în vară, și cere să primească toate salariile din contractul său pentru a fi de acord cu rezilierea contractului.

Bouhenna a strâns doar nouă meciuri în acest sezon la FCSB, în toate competițiile. Fundașul este campion în sezonul precedent cu CFR Cluj și a mai evoluat în Superligă și pentru cei de la Sepsi, unde a fost legitimat în perioada 2019-2021.

Ianis Stoica, Adrian Niță, Răzvan Ducan, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Ovidiu Perianu, Andrei Dumiter, Alexandru Musi și Radu Boboc sunt jucătorii la care a renunțat FCSB în această iarnă.

Becali, în august: ”Bouhenna nu mai vede iarba”

Bouhenna intrase pe lista neagră a lui Gigi Becali încă din vară. În luna august, patronul FCSB a anunțat că este gata să-l scape de fundașul adus de la CFR Cluj.

„Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dau, ce nu-i dau și să plece”, a spus Becali, în august, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!