Gigi Becali s-a "blindat" la casa din Pipera! Prima masura pe care a luat-o dupa ce a iesit din inchisoare:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 19:09

Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile si este de marti la locuinta sa din Pipera. DETALII AICI

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai vrea sa repete greselile de la ultima permisie. Sta "blindat" in casa din Pipera, departe de camerele de filmat.

Pentru a fi complet izolat, patronul Stelei a ordonat ca gardurile locuintei sale sa fie "blindate" cu pereti de plexiglas, prin care sa nu se vada nimic.

Permisia lui Gigi Becali este motiv de bucurie si pentru jucatorii Stelei. In ziua in care Becali a iesit din inchisoare, conturile stelistilor au fost alimentate cu salariile restante din ultimele luni.

Patronul Stelei a simtit tensiunea din jurul echipei si a luat aceasta masura pentru a aduce liniste in lotul lui Galca.

Sambata se intoarce la Poarta Alba

Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile si a plecat marti din Penitenciarul Poarta Alba, mergand la locuinta sa din Pipera, au declarat pentru Mediafax surse apropiate finantatorului Stelei.

Potrivit surselor citate, comisia de specialitate a penitenciarului i-a acordat lui Gigi Becali o permisie de cinci zile. Acesta ar trebui sa se intoarca, sambata, la Penitenciarul Poarta Alba.

Potrivit Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate care au o buna conduita si au dovedit staruinta in munca sau in cadrul activitatilor educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, al instruirii scolare si al formarii profesionale pot primi recompense, printre care si permisiunea de iesire din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!