Gigi Becali, resemnat: "Mai avem 20% sanse sa castigam campionatul!" Cum mai poate obtine FCSB titlul: "ASTA AR FI O MINUNE!"
Luni 14 Mai 2018, 07:56

Gigi Becali, resemnat: "Mai avem 20% sanse sa castigam campionatul!" Cum mai poate obtine FCSB titlul: "ASTA AR FI O MINUNE!"

Astra 0-2 CFR Cluj / FCSB este acum obligata sa castige meciul de la Craiova pentru a ramane in lupta pentru titlu.

Gigi Becali spune ca nici macar o victorie a echipei lui Dica la Craiova nu ar insemna ca lupta la titlu ramane deschisa: "Nu ar fi o minune sa batem noi la Craiova, minune ar fi sa se incurce CFR".

Becali este de parere ca echipa sa mai are doar 20% sanse de a castiga campionatul in acest sezon.

"Speranta mai avem, o minune. Eu v-am spus dupa meciul de la Iasi. Voi spuneti ca n-a avut atitudine Astra, nu e adevarat. CFR e o echipa de barbati adevarati care nu te lasa sa te apropii de poarta lor. Nu ca noi la Iasi. In loc sa ramana 0-0 si sa fim campioni, ne-au dat un gol in 10 oameni.

La fotbal se poate intampla o minune. Minunea n-ar insemna sa batem la Craiova, ci ei sa faca egal sau sa piarda cu Viitorul. Nu e minune sa batem noi Craiova sau Astra, ci ca o echipa atat de puternica precum CFR sa se incurce.

Noi n-am putut sa scoatem un egal la Iasi, va dati seama in ce degringolada suntem? Nu avem putere, nu avem fotbal, nu avem jucatori cu care sa poti face performanta, sunt fricosi. Ca sa mai avem sanse, eu zic ca mai avem 20% acum, trebuie sa batem la Craiova si pe Astra. Nu e nimic jucat. Dar CFR nu e Steaua si eu sunt omul care spune adevarul, nu suntem mai puternici ca ei. Au demonstrat-o meciurile directe. Noi suntem mai valorosi, ei sunt mai puternici.

Daca vrei sa castigi un campionat, trebuie sa o bati pe CFR la Bucuresti fara drept de apel. Dar ei au fost atunci primii la minge, ei au marcat primii", a declarat Gigi Becali la DigiSport.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici