Gigi Becali pregătește o lovitură de proporții la FCSB: ”Tare de tot! Se negociază acum”

Gigi Becali FCSB Superliga Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 19:39
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 19:39

Gigi Becali pregătește o campanie impresionantă de achiziții la FCSB, după ce a câștigat primul titlu după nouă ani.

Patronul FCSB-ului a fixat un obiectiv ambițios, și anume calificarea în grupele UEFA Champions League. Până acolo, noua campioană a României trebuie să treacă de patru adversari, iar pentru asta Becali vrea să întărească serios lotul.

După David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), Gigi Becali pregătește și un al treilea transfer. De această dată, patronul campioanei pregătește un nume ”sonor”.

În plus, Becali a anunțat că transferul lui Louis Munteanu la echipa sa a picat, deoarece pretențiile financiare ale fotbalistului au fost prea mari.

Gigi Becali: ”Se negociază acum”

“Am luat ăia doi jucători (n.r. David Kiki și Daniel Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total. 

(...)

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.ro.

Câți bani poate încasa FCSB din partea UEFA

Dacă va reuși să treacă de primul tur preliminar al UEFA Champions League, FCSB va fi ecompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

Programul din preliminariile Champions League:

  • Turul 1 preliminar: 9/10 iulie - 16/17 iulie
  • Turul 2 preliminar: 23/24 iulie - 30/31 iulie
  • Turul 3 preliminar: 6/7 august - 13 august
  • Play-off: 20/21 august - 27/28 august
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!