Liga 1

Gigi Becali nu predă armele în războiul cu CSA: ”O să iau numele de Steaua înapoi”

Gigi Becali a pierdut dreptul de folosință asupra mărcii Steaua, în urmă cu aproximativ șase ani, după scandalul cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 08:19
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 08:23

Patronul celor de la FCSB este convins că va lua numele ”Steaua” înapoi, chiar dacă spune că îi place mai mult numele de FCSB, pe care susține că l-a înregistrat și la OSIM.

Gigi Becali e convins: ”O să iau numele de Steaua înapoi”

„O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Becali, pentru AS.ro.

După scandalul cu fanii din Peluza Nord, Gigi Becali a anunțat că este dispus să vândă clubul și să preia o altă echipă. ”Faci Ce Spune Becali” este numele pe care, susține patronul vicecampioanei, l-a înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Cu Toni Petrea pe bancă, Gigi Becali încă speră la titlu în Liga 1. E pe locul doi, cu 40 de puncte, la opt puncte de rivala CFR Cluj, care este lider incontestabil în prima divizie. Surpriza FC Voluntari completează podiumul, cu 32 de puncte.

În etapa următoare, FCSB se va deplasa la Mediaș, pentru duelul cu Gaz Metan.

Modifică setările cookies