”Gigi Becali nu mai vorbește cu jucătorii, nu mai vorbește cu nimeni”. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:59
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:59

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, simte că Gigi Becali ar vrea să iasă de tot din viața publică.

”Îl simt că se îndepărtează ușor, ușor”, spune oficialul vicecampioanei României, chiar dacă, recent, Becali a susținut o conferință de presă ”ca pe vremuri”, în care l-a prezentat pe Dawa, jucătorul transferat de la FC Botoșani.

Mihai Stoica: ”Gigi nu mai vorbește cu jucătorii, nu mai vorbește cu nimeni”

„Gigi Becali nu mai vorbește cu jucătorii, nu mai vorbește cu nimeni, o să vezi că nu o să mai vorbească nici cu presa în curând. Îl simt că se îndepărtează ușor, ușor. De spațiul public se îndepărtează și de ieșitul în presă.

Clar că mi-ar conveni să nu iasă (n.red. - în presă). Nu știu dacă a ieșit vreodată să spună ceva care să ne avantajeze pe noi. El ieșea și înainte și după, ieșea și spunea echipa”, a spus MM Stoica, potrivit Orange Sport.

Patronul FCSB a apărut în șlapi la ultima conferință de presă, susținută la reședința sa din Pipera, și a început prezentând condițiile în care l-a transferat pe Dawa. I-a pus acestuia o clauză de reziliere imensă, de 20 de milioane de euro.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două + trei sezoane, suma de transfer o știți de la Iftime, salariul lui, cât a vrut el. O clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Așa pun eu!

Nimeni nu dă cu capul în fața lui! Cum era Szukala, nimeni nu dă dădea capul în fața lui. Dawa e foarte puternic, mai puternic decât Szukala. Sunt jucători care, când vin la noi, scad. El va fi mai bun la noi decât la Botoșani!”, a spus Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!