Gigi Becali, mesaj pentru Victor Pițurcă, după atacul fostului selecționer: ”Spune prostiile astea!”

Gigi Becali FCSB Victor Piturca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 13:42
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 13:42

Victor Pițurcă a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali, după ce FCSB a devenit campioana României.

Fostul selecționer a spus despre finanțatorul noii campioane că este ”anti fotbal”, iar Gigi Becali i-a dat replica la scurt timp.

Gigi Becali, mesaj pentru Victor Pițurcă: ”Eu nu uit lucrurile frumoase, dar el spune prostiile astea!”

Patronul FCSB-ului i-a transmis lui Pițurcă să își vadă de treaba sa, dar fostul selecționer s-a enervat și mai tare după ce Gigi Becali a spus că ar trebui ca CSA Steaua să se desființeze, iar echipa sa să revină în Ghencea.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre începuturile sale în fotbal. Evident. Gigi Becali nu putea să îl omită pe Victor Pițurcă. Deși cei doi s-au aflat ”la cuțite” în ultima vreme, finanțatorul din Pipera spune că nu poate uita perioada frumoasă trăită alături de Victor Pițurcă. Totodată, Becali a mărturisti că nu înțelege motivul atacurilor din partea antrenorului, în contextul în care cei doi au fost prieteni.

Pițurcă era cu primele, nu puteam eu să controlez, ascultam ce zice el, eram la început. Aveam încredere în el, eram prieteni buni. Putea să facă ce vrea. Aveam încredere maximă în el.

Eu nu uit lucrurile frumoase nici acum, dar el spune prostiile alea. El are ce are cu mine, dar eu nu i-am făcut nimic. Ce orgoliu să ai, când îl vezi pe prietenul tău că e bine, nu te bucuri?

Eu niciodată nu o să vorbesc urât despre el, pentru că m-aș denigra pe mine, așa cum face el. De ce îl critici acum dacă ți-a fost prieten?”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Victor Pițurcă: ”Gigi Becali este anti-sport!”

Cred că jucătorii s-au obișnuit cu situația asta. Știu clar despre ce e vorba. Știu cine face echipa, știu cine face schimbările. Nu au avut adversari puternici în campionatul acesta. Iată că reușesc să-l câștige. Examenul adevărat e în cupele europene. Ce vor face? Dacă vor păți ca în anii trecuți, atunci e foarte rău. Poate patronul-antrenor are sclipiri de mare, mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor.

Ce să învețe Gigi Becali? El nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu știu foarte bine. Ce să știe el? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie. El vrea să fie antrenor. Bineînțeles că se pot spune multe, dar nu vreau să intru în acest subiect de a vorbi de multe persoane. Simt că e și încurajat. Vor unii să-i dea diplome. Chestii din-astea de doi lei care se pot întâmpla doar în România, doar în fotbalul românesc”, a spus Victor Pițurcă la televiziunea DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!