VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali i-a stabilit Rapidului prețul pentru Olaru și Coman: „Vând oricui! Și la Craiova, și la CFR!”

Patronul FCSB-ului a vorbit despre interesul Rapidului pentru jucătorii săi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 10:56
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 11:08

Rapid i-a prelungit contractul lui Adrian Mutu (43 ani) până în 2025. Dan Șucu are planuri mari pentru gruparea din Giulești și i-a pregătit antrenorului său un buget de transferuri de 5 milioane de euro. Iar în spațiul media a circulat informația că Mutu i-ar dori pe Darius Olaru (24 ani) și Florinel Coman (24 ani) de la FCSB. 

Gigi Becali (64 ani) a reacționat la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, și a mărturisit că nu are nicio problemă să vândă jucători la rivale, dacă acestea îi oferă prețul pe care-l cere. 

Gigi Becali: „Astea sunt batjocuri a la romi!” 

„Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el. În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid. Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. 

Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer. Astea sunt batjocuri a la romi. Deși galeria e civilizată, să știi. Dar conducerea lor e a la romi. Cum ar fi să dau eu 10 euro pentru un jucător de-ai lor?”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena de luni până vineri, de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies