Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, elogiu și scuze în direct pentru arbitrul de la CFR - FCSB: „Kovacs a dat doctoratul în fața mea!”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, Gigi Becali a vorbit despre victoria FCSB-ului cu CFR Cluj, 1-0. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 11:00
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 11:47

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața CFR-ului, grație golului înscris de Octavian Popescu (19 ani). Astfel, cu 5 jocuri înainte de final, elevii lui Toni Petrea (46 ani) s-au apropiat la 2 puncte de liderul Ligii 1. 

Decizia lui Istvan Kovacs (37 ani) de a-l elimina pe Susic (31 ani) în minutul 43, după un fault dur asupra lui Darius Olaru (24 ani), a fost aprig criticată de Dan Petrescu (54 ani) și Cristian Balaj (50 ani). Însă, Gigi Becali (63 ani) îi contrazice pe oficialii clujeni și susține că arbitrajul „centralului” din Carei a fost unul exemplar. 

  • Gigi Becali

Gigi Becali: „Viitorul lui Kovacs va fi strălucit!”

„Prima dată, vream să-mi cer iertare lui Kovacs. De 10-15 ani spun că e mare arbitru, dar acum vreau să-mi cer iertare. Am avut suspiciuni, a demonstrat că e și corect. A șters toate suspiciunile. Era un meci esențial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Eu nu mă refer la Mondiale, mă refer la viitorul lui în România. El a demonstrat aseară. 

Toți oamenii avem păcate. La un moment dat trebuie să scăpăm de haina veche. El aseară a șters toate păcatele pentru mine. Foarte demn, foarte corect, foarte vigilent, foarte profesionist. Trebuie să-l înțelegem și pe Dan Petrescu. Antrenorii sunt subiectivi. 

Orice ar face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat doctoratul în fața mea. E doctor. Nu mai scot nicio vorbă în fața lui. Presa a spus că cel mai bun de pe teren a fost Kovacs, a uitat de jucători. Ăia care sunt împotriva mea nu o să mai fie cu FCSB niciodată”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali la emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies