Gigi Becali FCSB Florin Prunea Stefan Tarnovanu Superliga Gigi Becali

Gigi Becali, avertizat după ce l-a criticat pe Târnovanu: „Ar fi o greșeală! Numai neșansa a făcut să nu apere”

FCSB a făcut doar egal cu Petrolul Ploiești, în etapa cu nummărul 14 din Superliga, după ce a condus cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 10:24
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 10:25

Rezultatul final l-a supărat pe Gigi Becali, care a fost nemilos cu fotbaliștii săi la finalul meciului. N-a scăpat nici portarul Ștefan Târnovanu, care a fost la un pas să apere lovitura de pedeapsă executată de Grozav în ultimul minut al meciului.

Florin Prunea este de părere că Gigi Becali ar face o mare greșeală dacă l-ar scoate din poartă pe Târnovanu, pentru lipsa de reacție de la primul gol încasat de FCSB, din lovitură liberă.

„Poate să facă ce vrea domnul Becali, dar părerea mea e că e o greșeală. Golul lui Jair este imparabil, lovitura liberă a fost bătută incredibil. Nu știu cine a zis că a fost o minge ușoară. 

În plus, Târnovanu a scos o minge grea, de lângă bară, la șutul lui Grozav. Dacă apăra penalty-ul mai avea ce să-i zică? Acolo numai neșansa a făcut ca el să nu apere. 

Un portar de talie mai mică se pune mai repede pe jos și nu se mai ducea mingea pe sub el”, a spus Florin Prunea, la Digisport.

Petrolul Ploiești - FCSB 2-2

Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul trei al partidei, iar Alexandru Băluță a majorat diferența pentru gruparea roș-albastră în minutul 52 din partea secundă.

Pe final, „lupii galbeni” au dat lovitura. Jair a micșorat diferența în minutul 71, iar Gicu Grozav a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+7 și a smuls un egal.

În urma rezultatului de egalitate, FCSB rămâne lider cu 31 de puncte (nouă victorii, patru remize, un eșec), în timp ce Petrolul Ploiești se află pe locul șase în zona de play-off cu 20 de puncte (patru victorii, opt remize, două eșecuri).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!