Gigi Becali, atac la adresa lui Mihai Rotaru: "Nu îl vreau în cupele europene!"

Gigi Becali Champions League Mihai Rotaru Superliga Romaniei Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 13:26
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 13:26

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a exprimat dorința de a nu vedea Universitatea Craiova în Conference League și speră să descurajeze astfel investițiile lui Mihai Rotaru în echipă. 

FCSB a câștigat campionatul și va juca în preliminariile Champions League, în timp ce Universitatea Craiova se va confrunta cu U Cluj în barajul pentru Conference League, programat duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Gigi Becali: "Eu nu îl vreau pe Rotaru în cupele europene"

„Eu nu îl vreau pe Rotaru în cupele europene, dar ei (n.r. staff-ul FCSB) îl vor. Ei spun să fie Craiova în Conference League ca să obosească pentru campionat. Eu zic să nu fie ca să nu aibă Mihai Rotaru curaj să investească. Eu am alte opțiuni, ei au alte opțiuni. Eu așa gândesc. Așa mi se întâmplă mie. Nu mai am curaj dacă nu se întâmplă”, a declarat Becali, conform Fanatik.

  • Gigi Becali

Becali a evidențiat că își dorește foarte mult ca FCSB să ajungă în Liga Campionilor, mai ales deoarece mulți spun că acest lucru este imposibil.

„Vreau calificarea asta, în Liga Campionilor. Apoi, fie ce o fi. Mi-o doresc mult. Nici nu mi-am dorit așa de mult la fotbal, ca acum, calificarea asta. Și știți de ce mi-o doresc atât de mult? Pentru că majoritatea oamenilor spun că nu se mai poate. D-aia eu o vreau. Eu vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digisport.

Programul preliminariilor Champions League

  • Turul 1 preliminar: 9/10 iulie - 16/17 iulie
  • Turul 2 preliminar: 23/24 iulie - 30/31 iulie
  • Turul 3 preliminar: 6/7 august - 13 august
  • Play-off: 20/21 august - 27/28 august

Beneficiile financiare pentru FCSB

Dacă FCSB se va califica în Liga Campionilor, echipa va primi 1,85 milioane de euro pentru trecerea de preliminarii și încă 19 milioane de euro pentru calificarea în faza principală a competiției. Odată ajunsă în grupe, campioana României va beneficia de premii suplimentare în funcție de rezultate: 750.000 de euro pentru fiecare remiză și 2,15 milioane pentru fiecare victorie.

Această calificare ar reprezenta o realizare majoră pentru FCSB și ar oferi un impuls financiar semnificativ clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!