VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a schimbat obiectivul la FCSB! Patronul a anunțat ce vrea de la echipa sa în acest sezon 

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Gigi Becali a vorbit despre situația de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:38
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:53

FCSB s-a impus în fața Rapidului, 3-1, în etapa a 20-a a Ligii 1, și a reușit să se apropie la 5 puncte de liderul CFR, clujenii având un meci mai puțin. 

Însă, după ce ani de zile a anunțat că nu își dorește campionat, și că singurul obiectiv al FCSB-ului este să vândă jucătorii pentru a produce bani, Gigi Becali s-a răzgândit. Sezonul acesta, omul de afaceri este hotătât să o învingă pe CFR și să câștige titlul după 6 ani de secetă. 

Cu toate că a mărturisit că, în vară, până și lui Edi Iordănescu i-a trasat să joace cu Sorin Șerban (21 ani), Tavi Popescu (19 ani) și Adrian Șut (22 ani), pentru a promova fotbaliștii de perspectivă, Gigi Becali și-a schimbat tactica. 

Îndemnat de Vivi Răchită și Mihai Mironică să joace cu Tavi Popescu (19 ani) și Ianis Stoica (19 ani) din primul minut, patronul FCSB-ului a mărturisit că dacă cei doi tineri jucători ar fi aruncați în luptă de Toni Petrea de la începutul meciului, șansele la titlu ar scădea. 

Gigi Becali: „Facem și noi în așa fel încât să câștigăm campionatul”

„Ianis Stoica de câte ori a intrat, dar de fiecare dată, a rezolvat meciul. Ori a dat gol, ori a făcut penalty. A rezolvat meciurile, asta e important.

El e încă un copil, nu poți să-l bagi așa... Noi ne gândim să câștigăm campionatul, asta e problema noastră. Dacă joci cu Tavi Popescu, cu Ianis, doi jucători de 19 ani, e mai greu. Facem și noi în așa fel încât să câștigăm campionatul. Nu poți să joci cu doi copii”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!