Gigi Becali Gino Iorgulescu LPF Superliga

Gigi Becali a răbufnit când a auzit că Gino Iorgulescu ar putea fi singurul candidat la șefia LPF. Reacția vehementă a patronului

Gino Iorgulescu (65 de ani) și-a anunțat candidatura la alegerile LPF, care au fost programate pe 24 mai.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 08:13
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 08:17

La fel ca la FRF, Gino Iorgulescu ar putea fi singurul candidat la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Întrebat ce părere are despre acest lucru, Gigi Becali a reacționat vehement, spunând că nu i se pare normal să fie un singur candidat.

„Nici nu m-a interesat pe mine de FRF, dacă știam că se duce Vali îi ziceam «bă, ce faci, sunteți ca oile?». Păi, dacă candidezi de unul singur, du-te mă, ești președinte și gata. Vali se duce cu ei la Israel, prin deplasări, e în Comitetul Executiv, e prieten cu ei. Cum să îi zic să voteze împotrivă? E prieten cu ei, ce să le stric eu prietenia lor. Pe mine mă interesează dreptatea și adevărul. Eu nu mai primesc nedreptatea, ce e nedrept nu primesc.

Habar n-am la Ligă, știu eu… nu candidează nimeni? Să vedem, nu e normal să fie un singur candidat”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Adunarea Generală de alegeri a Ligii Profesioniste de Fotbal va avea loc la 24 mai. Dosarele de candidatură trebuie depuse cu 15 zile înainte de data desfăşurării Adunării Generale. Pot candida la preşedinţia LPF cetăţenii români cu studii superioare, care nu au avut condamnări privative de libertate şi care depun la dosar o propunere din partea unui club din Liga I.

Gino Iorgulescu a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.

Fostul fotbalist a fost reales la 23 octombrie 2017 cu 13 voturi faţă de 1 primit de contracandidatul său, preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi. Începând cu 2017, mandatul preşedintelui s-a mărit de la patru la cinci ani prin modificarea Statutului LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!