Liga 1

Euforia a durat doar două zile! Gigi Becali: „Dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători!” Planul pentru sezonul viitor

Patronul FCSB-ului și-a făcut deja planul pentru sezonul viitor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 20:41
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 20:45

După victoria din Gruia, 1-0, FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj, cu 5 meciuri rămase până la finalul sezonului, și a încins lupta la titlu. Chiar dacă îi consideră pe jucătorii săi favoriți la câștigarea campionatului, Gigi Becali (63 ani) a anunțat că dacă FCSB nu va triumfa în Liga 1, omul de afaceri va reduce cheltuielile. 

Gigi Becali: „De ce să nu stau liniștit?”

„Dacă avem șanse măcar în Europa League sau Conference League vom mai cumpăra vreo 5-6 jucători. Nu ai jucători mai voloroși decât ai noștri, poate un atacant. Dar ne trebuie două loturi, să mergem pe două fronturi. Altfel stau cuminte, liniștit. Nu am datorii, probleme financiare, de ce să nu stau liniștit? 

Dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători. Fac tăieri de salarii!”, a declarat Gigi Becali la digisport. 

În runda a șasea din playoff, toate cele trei candidate la titlu vor juca în deplasare. CFR Cluj o va întâlni pe FC Voluntari, pe 24 aprilie, de la 19:00, FCSB va juca pe terenul Farului Constanța, pe 25 aprilie, de la 21:00, iar Universitatea Craiova se va deplasa la Pitești, pe 25 aprilie, de la 18:00, toate partidele LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies