Gigi Becali a luat o decizie radicală la FCSB: ”Nimeni n-are voie!”

Gigi Becali FCSB Superliga Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 23:26
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 23:27

Gigi Becali țintește un parcurs impresionant în UEFA Champions League după ce a câștigat titlul în Superligă după nouă ani de așteptare.

În primul tur preliminar, FCSB va întâlni AC Virtus, campioana din San Marino și cel mai accesibil adversar posibil pentru campioana României. Chiar dacă turul doi preliminar din Champions League ar fi echivalentul play-off-ului Conference League, Gigi Becali spune că nu ar fi mulțumit dacă nu-și va îndeplini obiectivul.

Patronul FCSB-ului a anunțat în repetate rânduri că vrea ca echipa sa să ajungă în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa, performanță pe care o echipele românești nu au mai reușit-o de 11 ani.

Gigi Becali: ”Nimeni n-are voie să spună asta”

Dacă va reuși să ajungă în grupele UEFA Champions League, Gigi Becali va câștiga o sumă impresionantă, de 20 de milioane de euro doar din partea forului european. Cel mai probabil, la această sumă se vor adăuga și alte bonusuri din partea sponsorilor.

„Nimeni n-are voie să vorbească decât Champions League, grupe! Altceva n-au voie să gândească. Da, atât! Champions League și atât. N-are nimeni voie să vorbească nimic. 

Eu zic că e greu, normal că e greu, foarte greu, dar d-aia am intrat în fotbal, să mă înfrunt cu greul. Dacă ne înfruntăm cu ușorul stăm și nu mai luăm banii”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Helmut Duckadam: ”Nu suntem încă la nivelul ăla”

Întrebat direct dacă FCSB are vreo șansă pentru grupele UEFA Champions League, Helmut Duckadam, fostul mare portar și fost președinte de onoare la clubul lui Gigi Becali, a dat un răspuns direct.

”Nu, nu este. Pentru că nu suntem încă la nivelul acela. Deocamdată avem jucători care costă maximum un milion de euro și ne luptăm cu echipe care au jucători de la cinci milioane în sus.

Avem în Conference League o șansă să trecem de grupe. Să ajungem în grupe și să trecem de grupe, acolo da, acolo putem, cu puțin noroc la tragerea la sorți”, a spus Helmut Duckadam, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!