Steaua Ewald Lienen Liga 1

Becali a lansat BOMBA! Lienen antrenor principal, Narcis Raducan manager! Reactia fostului antrenor de la Otelul

Reghecampf anunta decizia finala dimineata la Sport.ro - Ora Exacta in Sport 10:00

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 21:33
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 22:19

Varianta soc pentru Steaua. In lipsa de variante pentru postul de antrenor, Gigi Becali apeleaza la un tehnician strain. Acesta vrea sa il aduca pe Lienen la Steaua, ca antrenor, si pe Narcis Raducan ca manager.

"Ma recuperez dupa perioada la Otelul, a fost o perioada grea. Personal nu am vorbit cu niciun club, sunt liber insa mi-ar placea sa ma intorc in Romania, sunt jucatori buni acolo, tehnici, de calitate buna. Nu voi vorbi niciodata despre negocieri, chiar daca se face transferul sau nu. Nu am spus niciodata ca m-a sunat cineva de la Steaua, nu am vorbit cu nimeni de la ei personal. Cat timp nu sunt antrenorul Stelei sau al altei echipe, nu pot vorbi despre aceste echipe. Cat timp sunt liber de contract, voi accepta sa negociez cu orice echipa buna." a spus Lienen la Sport.ro.

Reactia lui Narcis Raducan: "Luam in calcul varianta Steaua"

"Daca lucrurile nu merg bine la Galati, luam in calcul varianta sa mergem la Steaua. Deocamdata, nu cred ca e corect fata de suporterii nostri sa vorbim, noi incercam sa continuam munca de la Otelul, nu este simplu pentru suporterii nostri, domnul Adamescu nu a gasit deocamdata o solutie viabila", a spus Narcis Raducan.

Modifică setările cookies