Gigi Becali a dat verdictul: „Edi Iordănescu nu lua campionatul!” Cum va decurge relația cu Toni Petrea

Gigi Becali FCSB Superliga Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 23:54
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 00:01

Gigi Becali a vorbit despre situația FCSB-ului.

După plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, Gigi Becali și-a găsit antrenor în doar câteva ore. Omul de afaceri l-a readus la clubul roș-albastru pe Toni Petrea, tehnicianul care a reușit să câștige Cupa României sezonul trecut. 

Însă, patronul FCSB-ului a mărturisit că nu era convins că Edi Iordănescu cucerea tilul în Liga 1, chiar dacă avea 7 victorii și o remiză în ultimele 8 etape din campionat.

  • Edi Iordănescu

Nu e importantă relația mea cu Toni Petrea, important e să ia FCSB campionatul. Credeam că Edi lua campionatul dacă de la 7 puncte, scădea la 6, dar din moment ce a mai adăugat un punct, nu îl lua. Să știți și voi că primele cinci meciuri pe care le-a jucat Tudoran au fost cele mai grele, cu Craiova, cu Botoșani. Și rezultate a avut (n.r. - Edi Iordănescu) cu echipele mai slabe. 

Nu are rost să mai vorbim de Edi. Nu l-am dat afară. Toată lumea zice că l-am împins, dar după ce mi-a dat un mesaj mi s-a făcut milă și i-am dat un mesaj că pleacă în glorie. După m-a enervat că vrea el 500.000 de euro, mai și zicea că îi dă ca șmecherul donație. Păi faci donație pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!