Gigi Becali a dat verdictul despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

alex chipciu FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali / Sursă: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:53
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:52

Finanțatorul campioanei și-a manifestat recent interesul pentru Alexandru Chipciu.

Fotbalistul se află la ”U” Cluj din iulie 2022 și mai are contract cu ardelenii până în iunie 2025. 500 de mii de euro este cota lui Alex Chipciu, conform site-urilor de specialitate.

Gigi Becali a dat verdictul despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

La începutul săptămânii, conducerea clujeană a anunțat faptul că Alex Chipciu va rămâne pentru încă un sezon la ”șepcile roșii”. Astfel, mutarea la campioana României nu s-a concretizat.

Gigi Becali a mărturisit că Alex Chipciu nu mai prezintă interes pentru el și că motivul pentru care voia să-l aducă la club era pentru a da o notă de experiență angrenajului lui Elias Charalambous.

De asemenea, milionarul din Pipera a ținut să puncteze că Alex Chipciu ”are un caracter frumos”, dar nu se poate baza pe el în accederea în Liga Campionilor.

”Nu mă interesează pe mine Chipciu. Am zis să îl aduc pentru experiență. Eu vreau să aduc jucători, voi spuneți Chipciu. Cu Chipciu am avut altă intenție. E un jucător care a fost cu noi, un caracter frumos, nu pun bazele în Chipciu, că mergem în Champions League cu el. 

La Louis Munteanu aștept un răspuns. Am spus 1.2, au cerut 1.5. am întrebat, a spus Gigi așteaptă, să joace ei finala Conference League.  Nu mă interesează Chipciu pentru Liga Campionilor. Eu vreau să îl iau pentru caracterul frumos”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club.

Despre Alex Chipciu

Alex Chipciu a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Brașov, FOrex Brașov, CF Brăila, FCSB, CFR Cluj și ”U” Cluj.

Cele mai multe apariții le-a bifat la FCSB, 169, unde a reușit să-și treacă în cont 34 de goluri și să paseze decisiv în 38 de situații, în aproape 13.500 de minute petrecute în echipamentul formației din Berceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!