VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat doi fundași care pot ajunge la FCSB: "L-am pus pe Tănase să vorbească cu el"

FCSB caută întăriri în defensivă, după numeroasele probleme apărute la nivelul fundașilor centrali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2022, 11:49
Data actualizarii: Marti 07 Iunie 2022, 12:26

Paulo Vinicius și Andrei Miron au plecat de la FCSB în această vară, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav la echipa națională și ar urma să lipsească de pe gazon aproximativ șase luni.

Gigi Becali ar vrea să îi transfere la FCSB pe Ionuț Nedelcearu și Grigore Turda

Mihai Stoica a anunțat că pe postul de fundași centrali ar urma să evolueze în sezonul următor Denis Haruț și Dragoș Nedelcu, reveniți din împrumuturi, însă FCSB tot este nevoită să transfere cel puțin încă doi stoperi.

Ionuț Nedelcearu, de la Crotone, și Grigore Turda, de la FC Argeș, sunt fundașii care ar putea ajunge la FCSB în această vară.

Gigi Becali spune că fostul dinamovist, retrogradat în Serie C cu Crotone, este dispus să accepte o ofertă dacă nu își găsește o nouă echipă în Italia. Patronul de la FCSB se declară și un admirator al lui Grigore Turda, de la FC Argeș, însă nu este dispus să plătească o sumă de transfer.

"O să luăm un fundaș central, poate doi. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Nedelcearu și el a zis că încearcă. A zis că dacă nu găsește în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi. Ce problemă am eu că a fost dinamovist, ce mă interesează pe mine? Nu contează asta. Mie îmi place de Turda. Nu prea mă uit eu la fundași, dar mi-a plăcut de el. 

Eu nu mai dau bani pe jucători. Dacă toți specialiștii vorbesc de criză, atunci mă acopăr și eu. Vin bani din Europa, dar de unde știu eu dacă pot să-i iau? Eu nu mai merg pe bâjbâite, fac economie, frumos, îmi văd de treaba mea, iar dacă vrea Domnul să fie, să fie", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a fost crescut de Dinamo, iar în 2018 era vândut în Rusia, la UFA. Ulterior, fotbalistul cu 21 dee meciuri la echipa națională a mai jucat în Grecia, la AEK Atena, și în Italia, la Crotone, formație cu care a retrogradat în Serie C și de ce se va despărți în această vară.

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, potrivit Transfermarkt

Grigore Turda (24 de ani) evoluează pentru FC Argeș din 2018, iar în sezonul recent încheiat a jucat în 39 de meciuri și a marcat două goluri. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează la 800.000 de euro.

Modifică setările cookies