Gigi a fost la un pas sa lase Steaua si Romania din cauza alegerilor! Vezi cum s-a sucit

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 21:23

Victoria la 11 metri a lui Basescu ii poate lasa pe stelisti fara patron. Becali a promis ca timp de 5 ani va uita de Steaua si va merge doar la meciurile lui Anderlecht de la Bruxelles. Ar fi vrut totusi s-o mai vada pe Steaua la Craiova, dar ceata l-a oprit.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Ca la fotbal, a fost 2 la pauza si 1 la final. Becali s-a grabit si a sarbatorit cu favoritul lui de la prezidentiale. S-a bucurat si pentru ca nu mai trebuie s-o paraseasca pe Steaua.
La fel ca Becali, fanii Stelei s-au bucurat si ei prea devreme ca scapa de dusmanul de la loja. Gigi nu mai pleaca nici macar la Craiova. Ceata l-a intors din drum.

"Am glumit ca plec din tara. La revedere cu politica. Acum ma intereseaza doar Steaua. O sa ma implic mai mult ca niciodata. Acum chiar ca nu mai plec din Ghencea" - s-a schimbat Gigi asa cum s-au schimbat si presedintii in Romania. Peste noapte.

Noaptea de pomina a alegerilor din Romania nu i-a surprins si pe oamenii din fotbal. Cu exact 10 ani in urma, Bayern Munchen a fost Geoana in celebra finala a Ligii de la Barcelona. A inceput sa se bucure in minutul 90, dar in minutele de prelungire, Manchester United a intors si a castigat dramatic precum Basescu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Gigi Becali

BRAT