Liga 1

GIGANTUL de aproape 2 metri crescut de Bordeaux pe care Dinamo l-a adus in probe. Ar putea fi al 12-lea transfer al iernii

Dupa 11 mutari facute deja in aceasta iarna, Dinamo nu se opreste cu transferurile.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Februarie 2015, 09:54
Data actualizarii: Duminica 08 Februarie 2015, 09:57

Cu Marc si Naumovski in poarta, Teja vrea sa mai aduca o intarire pentru postul de goalkeeper la Dinamo. Gazeta Sporturilor scrie ca Dinamo testeaza un jucator din Franta. Este vorba despre Fabien Farnolle, un fotbalist de 30 de ani extrem de solid, cu 1.96m inaltime.

Fabien Farnolle a fost crescut de Bordeaux, dar nu a jucat niciodata la prima echipa, ci doar la a doua. A fost transferat la Vitoria Setubal, dar si la alte echipe din Ligile inferioare franceze, precum Quevilly, Lormont, Libourne si Clermont Foot, unde a jucat in ultimii 4 ani.

Fost international francez la U18, Farnolle are 5 selectii la nationala mare a statului Benin.

Ricardo Machado, cel mai nou transfer al lui Dinamo

11 jucatori au fost adusi in Stefan cel Mare in pauza de iarna. Ultimul nume este Ricardo Machado, fundasul de 26 de ani care a jucat ultima oara la FC Brasov. Machado a venit liber de contract, dupa ce a depus memoriu la Liga, anunta DigiSport.

Ricardo Machado a semnat cu Dinamo pana in vara, dar va avea o optiune de prelungire a contractului. Teja se poate lauda acum ca i-a fost adusa o echipa intreaga. Marius Niculae, Henrique, Hatem Abd Elhamed, Valentin Munteanu, Serginho, Lucian Goian, Naumovski, Nicolae Grigore, Grozav si Cristescu sunt celelalte transferuri.

Modifică setările cookies