Gica Popescu fcsb - farul Lucian Rusandu Superliga

Gică Popescu, tăios la adresa arbitrajului după FCSB - Farul: ”A intrat în istoria fotbalului”

FCSB a câștigat meciul cu Farul, scor 2-0, și continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 08:11
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 08:16

După meci, constănțenii au contestat arbitrajul brigăzii conduse de Lucian Rusandu, care le-a refuzat acestora un penalty.

Mai mult, în minutul 78, Farul a rămas în zece oameni după ce Damien Dussaut a primit două cartonașe galbene la aceeași fază.  Gică Popescu, președintele Farului, a vorbit și el despre arbitraj la finalul partidei.

  • Lucian Rusandu

Gică Popescu: ”A intrat în istoria fotbalului”

„Eu cred că partida a fost marcată de greșeala de arbitraj. La 0-0 a fost o lovitură de la 11 metri clar care putea să întoarcă soarta meciului. Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului cu cel mai rapid „roșu”. Două galbene în aceeași fază. 

N-am auzit până acum să se întâmple așa ceva. Nu știu dacă este regulamentar, dar cu siguranță a intrat în cartea recordurilor cu acest lucru”, a spus Gică Popescu, la finalul partidei.

Vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de francezul Malcom Edjouma (66), fost jucător la FC Viitorul (actuala Farul), şi Octavian Popescu (85).

În sezonul regular cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând în deplasare, FCSB cu 1-0, iar Farul cu 2-0. În următoarea etapă, FCSB va juca pe terenul celor de la FC Argeș, iar Farul va primi vizita campioanei CFR Cluj.

Modifică setările cookies