VIDEO EXCLUSIV Gică Popescu putea scăpa de apelativul „trădătorule”! Dezvăluire în direct: „A fost ofertat de Adrian Mititelu! Sunați-l!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 14:15
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 14:16

Marcel Pușcaș a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că Adrian Mititelu l-a ofertat pe Gică Popescu să revină în Bănie. 

Oltenii nu au uitat de scurta perioadă petrecută de Gică Popescu (55 ani) la Dinamo, pe finalul carierei de fotbalist profesionist. Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, fostul internațional român este în continuare huiduit la aparițiile sale în Bănie, după cum a mărturisit pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

„Poate cei mai frumoși ai mei ca jucător, ca dragoste a suporterilor, au fost anii '88-90, când m-am întors de la Steaua și am jucat acei doi ani de zile pentru Universitatea Craiova. Atâta dragoste, atâta respect cât am primit de la suporterii Craiovei... poate Galatasaray să se fi ridicat la nivelul respectiv. Din păcate, la Craiova, publicul a uitat de acele momente. Nu sunt primit cu prea multă căldură când merg acolo. 

Este mult mai mult decât se vede. Cred că este o chestiune forțată. Înnebunesc cu această prostie, că 'ai fost la Craiova, ai jucat la Dinamo trei luni de zile, trădătorule'. 

Au fost jucători uriași de la Craiova, Cămătaru a jucat doi ani de zile la Dinamo, Balaci un sezon și nu s-a întâmplat nimic. Ce este straniu, că nu se cântărește cu aceeași unitate de măsură. De fiecare dată când merg acolo, 'trădătorule, trădătorule'. E puțin artificială chestia asta”, a spus Gică Popescu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Gică Popescu, ofertat de Adrian Mititelu să revină la Universitatea Craiova

Ca drept la replică, Universitatea Craiova (n.r. actuala FCU Craiova), prin vocea lui Marcel Pușcaș (62 ani), a precizat că Gică Popescu a fost ofertat de Adrian Mititelu să revină în Bănie. Însă actualul președinte al Farului Constanța a preferat să meargă la Dinamo. 

„A fost ofertat, a fost ofertat de Adrian Mititelu când s-a dus la Dinamo. Sunați-l pe Adrian Mititelu. A fost ofertat: 'Vino la noi', s-au purtat și discuții și a zis: 'Nu, merg la Dinamo”, a declarat Marcel Pușcaș în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Pe lângă Universitatea Craiova și Dinamo, Gică Popescu a mai jucat pentru Steaua București, PSV, Tottenham Hotspur, Barcelona, Galatasaray, Lecce și Hannover 96. 

Interviul cu Gică Popescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!