Gica Hagi, singurul patron-antrenor cu acte in regula, reactie FABULOASA: "Sunt si ieftin, si sigur de postul meu" :)

Ajuns la 50 de ani, cel mai mare jucator al nationalei Romaniei, Gica Hagi, isi vede de echipa sa. Omul care a pus bazele celei mai performante academii de fotbal din sudestul Europei e si singurul patron-antrenor cu acte in regula de pe continent.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 08:57
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 09:10

Gica Hagi a preluat fraiele Viitorului in turul campionatului si a contribuit decisiv la o clasare buna pentru echipa sa, pe locul 9 al campionatului. Patron al echipei, Hagi a decis ca este momentul sa se implice si ca antrenor.

Un tip carismatic, Hagi a glumit pe seama situatiei in care se afla, acesta spunand ca e de departe cel mai linistit antrenor din Liga I. Hagi a spus ca nu are de ce sa-si faca griji in privinta contractului sau :)

"Sunt cel mai ieftin antrenor din lume. Practic, nu cost nimic. Cel mai ieftin din prima liga si cel mai sigur de postul lui", a glumit Gica Hagi.

De asemenea, Hagi a comentat si pe seama situatiei in care se afla Costel Galca la Steaua. Antrenorul mai are 6 luni de contract, dar Hagi spune ca acesta a demonstrat ca merita sa antreneze Steaua.

"Galca a demonstrat ca este un antrenor bun, a facut fata la un test important la inceput de cariera si o face destul de bine, chiar daca unele lucruri nu au iesit. Cred ca el a demonstrat ca stie sa gestioneze un club cu presiune foarte mare", a mai spus Hagi.

Modifică setările cookies