VIDEO Gică Hagi propune un transfer spectaculos la Universitatea Craiova: "Luați-l!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:07
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:06

Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a obținut un nou succes în Bănie contra Universității Craiova, 2-1, în runda a patra din play-off.

La finalul meciului în urma căruia echipa sa a urcat temporar pe locul 4, Gică Hagi a fost întrebat cum crede că ar arăta Universitatea Craiova cu el antrenor, iar Gică Popescu președinte.

Gică Hagi: "Eu sunt netransferabil, dar Universitatea Craiova poate să-l ia pe Gică Popescu"

Hagi a refuzat categoric un astfel de scenariu în ceea ce îl privește, spunând că în România va antrena doar la Farul, însă îi îndeamnă pe conducătorii Universității Craiova să îl atragă în cadrul clubului pe Gică Popescu, cel care e președinte la Farul din 2019.

"Gică Popescu poate să vină. E al vostru și ar fi bine, din punctul meu de vedere, dar cu mine nu. Când intri la baza noastră, acolo scrie 'Farul Forever'. Voi fi numai la Farul în România. Afară pot să mă duc oriunde, dar aici m-a crescut Farul, Farul mi-a dat prima oară de mâncare și m-am întors acasă. Eu sunt netransferabil. 

Nu se poate, cu părere de rău - știți cât vă respect și vă iubesc (n.r - pe cei din Craiova). Era și o datorie de-a mea la un moment dat, a fost un păcat că atunci n-a fost să fie, dar așa au fost drumurile. Vă respect, vă iubesc, îmi place mult spiritul de aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică.

Faceți o echipă tehnică foarte puternică, foarte bună. Trebuie să revină spiritul care era înainte. Vă lipsește spiritul care era înainte. Fotbal aveți, aveți jucători, dar vă lipsește spiritul de a câștiga zi de zi", a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Universitatea Craiova nu mai are un președinte din vara anului trecut, când Sorin Cârțu a decis să părăsească postul. La acel moment, patronul Mihai Rotaru anunța că va prelua atribuțiile respective.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!