Gică Hagi face un anunț important

Gica Hagi Farul Constanta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 10:37
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 10:40

Gheorghe Hagi (59 de ani) a luat o pauză de un singur an în ultimele zece sezoane, de când echipa sa a promovat în Superligă.

Cu două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă în palmares, Gică Hagi a fost dorit de echipe din străinătate în ultimele sezoane, dar a decis să rămână ca manager tehnic la Farul Constanța, echipa la care este și acționar majoritar.

Gică Hagi: ”Sunt netransferabil”

Prin intermediul rețelelor de socializare ale clubului, Hagi a transmis un mesaj important către suporterii constănțeni. ”Regele” se declară ”netransferabil” în țară și exclude din start posibilitatea de a pleca la o altă echipă din România.

”Sunt netransferabil în România, voi fi în țară numai la Farul”, a trasmis Hagi.

Gică Hagi și-a început cariera de antrenor la nivel de club la Bursaspor, acolo unde a antrenat pentru câteva luni în 2003. A urmat Galatasaray, echipa la care a scris istorie ca fotbalist, pe care a pregătit-o între 2004 și 2005.

În România s-a întors tot în 2005, la Poli Timișoara, iar apoi a urmat o scurtă perioadă petrecută la FCSB, cu Gigi Becali.

În 2009, Hagi și-a început proiectul academiei de fotbal Viitorul Constanța, iar din 2014, după ce echipa a promovat în Superligă, este manager tehnic.

  • În 2010-2011, ”Regele” a mai avut un scurt mandat de antrenor la Galatasaray.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!