Prima mutare pregătită de Rangers după revenirea lui Ianis Hagi: ”Ultimul lucru de care au nevoie e încă un număr 10!”

Ianis Hagi rangers Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 22:03
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 22:03

Ianis Hagi va reveni în vară la Rangers, după ce în acest sezon a evoluat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, formație unde nu a reușit să se impună.

Despre Ianis Hagi s-a scris în presa din Turcia că ar putea evolua din următorul sezon la Galatasaray, însă informația nu a fost confirmată, astfel că cel mai probabil internaționalul român se va întoarce pe Ibrox Park.

Mutarea surpriză pregătită de Rangers după revenirea lui Ianis Hagi

Scoțienii au anunțat mutarea pregătită de Rangers după ce Ianis Hagi va reveni pe Ibrox Park. Jurnaliștii de la rangersnews.uk au anunțat că Philippe Clement își dorește un atacant, în contextul în care Oscar Cortes și Abdallah Sima vor reveni la Lens, respectiv Brighton.

Mai mult, cei de la Rangers nu au fost mulțumiți de prestațiile lui Scott Wright, iar viitorul lui Sam Lammers, fotbalistul împrumutat la FC Utrecht, este incert. Din acest motiv, scoțienii sunt în căutarea unui nou atacant, iar preferat este Lawrence Shankland.

S-a spus că Rangers vrea să obțină 2.9 milioane de euro pentru Lammers, dar felul în care a jucat la Utrecht sugerează că Rangers și-ar putea recupera chiar investiția. (...).

Cu Ianis Hagi care va reveni la Rangers și cu Todd Cantwell și Tom Lawrence în lot, ultimul lucru de care are nevoie Clement este încă un număr 10.

Danilo și Cyriel Dessers pot marca goluri și au stiluri diferite de joc, dar niciunul nu poate fi considerat un marcator. Dacă Rangers poate obține aproximativ 3.5 milioane de euro pentru Lammers, această sumă nu poate fi cheltuită mai bine decât pentru transferul lui Lawrence Shankland.

Cu un singur an rămas din contractul lui Shankland, Hearts ar trebui să fie mai deschisă la negocieri, mai ales că vor juca în Europa”, au scris cei de la rangersnews.uk.

"Ce facem cu Ianis Hagi?" Replica apăsată dată de Rică Neaga la Arena Sport.ro

În contextual în care Ianis Hagi a evoluat puțin spre foarte puțin la Deportivo Alaves, a apărut întrebarea dacă fotbalistul ar trebui convocat în lotul României pentru EURO 2024.

Întrebat de Cătălin Oprișan la Arena Sport.ro "ce facem cu Ianis Hagi?", Rică Neaga a răspuns clar că jucătorul lansat de Academia Hagi trebuie să facă parte din lotul lui Edward Iordănescu.

"La noi aria de selecție este restrânsă. Edi are un nucleu de 13-14 jucători, printre care și Ianis. Eu zic că Ianis nu trebuie să lipsească. Este greu pentru Edi.

Cred că deja Edi are un lot de 13-14 jucători, în rest trebuie să fie inspirat. Sunt jucători români care activează la copii și juniori și lucrul ăsta ne va ajuta în viitor. O să merg și eu la Europene să văd meciurile. Viitorul pentru copiii din România e să plece afară. Eu în week-end sunt la trei-patru meciuri ca să văd copii", a declarat Rică Neaga, la Arena Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!