Gică Hagi e categoric: ”Nu costa trei milioane, costa 30. Ce să facem?”

Gica Hagi Adrian Mazilu Farul Constanta Superliga Gică Hagi / Sursă: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 22:34
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 22:34

În iarnă, Farul Constanța l-a vândut pe Adrian Mazilu (18 ani) la Brighton pentru trei milioane de euro.

”Pescărușul” nu l-a păstrat pe internaționalul român de tineret în lotul primei echipe și nici măcar la echipa secundă a clubului, astfel că Mazilu a fost trimis la Vitesse Arnhem, în Eredivisie, pentru a prinde mai multe minute.

Puștiul român nu a reușit să impresioneze nici la Vitesse, care a retrogradat în liga secundă, astfel că din vară se va întoarce la Brighton.

Gică Hagi are în continuare încredere în calitățile lui Adrian Mazilu și spune că acesta putea fi vândut pe o sumă de zece ori mai mare.

Gică Hagi: ”Hai să fim corecți”

„Noi suntem în România. El nu costa trei milioane, costa 30 de milioane sau 50 de milioane dacă eram la nivelul european, ce să facem dacă noi ca români am ajuns în postura aceasta?

Ca să te impui la Brighton, jucător român, să joci în Anglia direct... hai să fim corecți, hai să fim cum trebuie. România a ajuns în postura asta, jucătorul român are cota lui pe piață, fotbalul românesc are o cotă care nu e bună și de aici vin dificultățile de adaptare”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Adrian Mazilu poate juca în bandă, dar și pe posturile de mijlocaș ofensiv sau atacant, ceea ce ar putea aduce versatilitate echipei olandeze.

Internaționalul român de tineret a jucat pe 20 decembrie ultimul meci pentru constănțeni, 0-0 împotriva celor de la Rapid. 

Și cota sa de piață a crescut semnificativ după ce a câștigat titlul cu Farul Constanța și a avut evoluții apreciate sub comanda lui Gică Hagi. Tânăra extremă dreaptă este evaluată acum la 2,5 milioane de euro de site-urile de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!