Gică Hagi aruncă bomba! ”Alibec e binevenit, aici e casa lui”

Denis Alibec Farul Constanta Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:34
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:34

Gheorghe Hagi, tehnicianul "marinarilor", a a fost prezent joi, 11 iulie, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare startului noului sezon de Superligă.

Denis Alibec a jucat ultima oară la Farul în sezonul 2022/2023, când a câștigat titlul de campion. 

Sezonul sub comanda lui Gică Hagi s-a dovedit a fi unul de succes pentru vârf, care a marcat 14 goluri și a oferit opt pase decisive în 31 de jocuri.

Gică Hagi: "Alibec e binevenit"

"Regele" speră ca formația sa înceapă bine noul sezon, chiar din primul meci, cu Unirea Slobozia.

Mai mult, tehnicianul a abordat și subiectul "Denis Alibec", atacantul României la EURO 2024, despre care au circulat zvonuri cum că ar putea prinde un transfer la Farul Constanța.

"Maradona din Carpați" a dezvăluit faptul că mai are nevoie de un atacant la echipă și că Denis Alibec ar putea fi o opțiune optimă, în cazul în care acesta nu prinde un transfer în străinătate.

”Din păcate avem parte de accidentări, pe Larie l-am pierdut pe şase luni, Bălaşa şi el e accidentat, nici Iancu nu este 100%. Dar am adus mulți copii înapoi, să vedem care rămâne, şi uşor-uşor vom construi lotul ăla care va duce greul tot anul. Sper să fiu inspirat în tot ceea ce fac.

Poate am mai avea nevoie de jucători în atac şi în bandă, pe linia de fund, ne vom gândi, vom vedea. În privința lui Denis Alibec e decizia lui, depinde de el. El este binevenit, e casa lui aici. El oricând poate să revină acasă. Dar am înțeles că prioritatea pentru el e să găsească ceva afară, dacă nu, revine la noi”, a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Mama lui Alibec: "Dacă nu va pleca în străinătate, Denis merge sigur la Farul"

"El își dorește în continuare să mergă mai departe, sperăm să-l ajute și sănătatae. El zice că o să joace până la 40 de ani.

Nu vreau să pară că ne lăudăm, dar oferte sunt. Deocamdată n-a vorbit cu nimeni ceva sigur. Dacă nu va pleca afară, sigur va merge la Farul. Vedem unde va vrea Dumnezeu, unde îl va duce drumul", a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!