Florin Niță și-a găsit echipă și e gata să semneze!

florin nita al-feiha Campionate externe Florin Nita, portarul României
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:31
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:31

Florin Niță (37 de ani) a rămas liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu cei de la Gaziantep.

Chiar dacă turcii i-au trimis o ofertă pentru prelungirea actualei înțelegeri, cu un salariu de peste 600.000 de euro pe sezon, Florin Niță a ales o nouă experiență, în zona Golfului.

Florin Niță este aproape de a ajunge în Arabia Saudită

Al-Feiha, echipa care a încheiat sezonul precedent din campionatul Arabiei Saudite pe locul nouă, este foarte aproape de a ajunge la un acord cu Florin Niță, potrivit informațiilor apărute în presa din zona arabă.

Cel mai probabil, aspectul financiar a contat foarte mult pentru goalkeeper-ul naționalei României, aflat pe final de carieră. Fostul portar de la FCSB a fost dorit și în Superliga României, dar echipele din țara noastră nu au putut concura cu ofertele venite din străinătate pentru Niță.

Sezonul trecut, Niță a fost printre cei mai buni portari din campionatul Turciei. La Gaziantep a fost pregătit și de Marius Șumudică, dar și de Florin Tene, antrenor de portari care a avut un rol esențial în ascensiunea lui Niță și la FCSB, dar și la formația turcă. 

În cariera sa, Florin Niță a evoluat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep FK.

Reacția lui Florin Niță după ce turcii au scris despre oferta primită din partea lui Gaziantep

În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar și în istorie, pentru că voi ne-ați făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România!????????

Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță”, a scris portarul României pe rețelele sociale. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!