Liga 1

VIDEO Gică Hagi a anunțat ce planuri de viitor are la Constanța: „Ne-am văzut cu autoritățile!”

Hagi are planuri mărețe cu Farul Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 18:31
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 18:36

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Universitatea Craiova de pe teren propriu formaţia sa trebuie să se autodepăşească, deoarece adversarii au jucători de calitate în toate compartimentele.

"Urmează un meci foarte greu, contra unei echipe în formă, care are încredere. Craiova are jucători de calitate în toate compartimentele şi noi trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun. Îi respectăm pe adversari, dar ne dorim o victorie acasă şi sperăm să o obţinem. Trebuie să ne autodepăşim, pentru că Universitatea Craiova are un lot foarte bun, un antrenor cu experienţă şi traversează o formă foarte bună", a spus tehnicianul.

Hagi vrea să facă din Farul Constanța „mândria Dobrogei”

Gheorghe Hagi a menţionat că a avut o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, cu care a discutat despre proiectele care urmează să fie implementate la nivel local.

"Ne vedem totdeauna cu autorităţile, avem o relaţie foarte bună. Am vorbit despre stadion, despre toate lucrurile care trebuie puse la punct pentru că Farul a fost, este şi trebuie să fie un brand al comunităţii dobrogene. Dobrogea are un brand mare şi vrem să dezvoltăm acest club, să-l facem să arate foarte bine. Vrem ca toţi constănţenii, toţi dobrogenii, să fie mândri de această echipă", a explicat Hagi.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies