Liga 1

Gest senzational pentru Nesu! Echipa cu cea mai TARE poveste din Romania vrea sa-l ajute sa se recupereze

Fratia Bucuresti, echipa de Liga a 4-a a carei poveste a ajuns in New York Times, merge la Baia Mare sa adune bani pentru cauza lui Mihaita Nesu!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2016, 19:18
Data actualizarii: Vineri 05 August 2016, 19:20

Fratia se lupta cu Prietenia Baia Mare pe 27 august intr-un meci caritabil in care vor juca fostii stelisti Ritli si Prodan, portarul Stetca si arbitrul Balaj. Deplasarea pana la Baia Mare le da cele mai mari batai de cap jucatorilor de la Fratia. Desi nu au facut inca rost de bani pentru deplasare, jucatorii Fratiei sunt dispusi sa faca orice sacrificii pentru a juca meciul de la Baia Mare.

"Inca n-am strans bani de deplasare, dar facem tot ce putem ca sa jucam. Ar fi extraordinar sa putem sa ajutam si noi la strangerea de fonduri pentru Mihaita Nesu. Am si o minge cu autografele jucatorilor Stelei, tin foarte mult la ea, dar sunt gata sa o scot la licitatie pentru Nesu. Noi provenim din cele mai diverse medii sociale, cunoastem oameni cu povesti senzationale si unii dintre noi chiar avem povesti de viata pe care nu le au de obicei jucatorii de fotbal, asa ca ne imaginam cum trebuie sa fie acum viata lui Mihaita", spune Tudorel Mihailescu, portarul de la Fratia.

Fratia Bucuresti a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce New York Times i-a prezentat povestea senzationala. Echipa de la Uzina Vulcan are singurul antrenor de culoare din sud-estul Europei, pe africanul Aime Lema, e aparata de portarul fara un brat Tudorel Mihailescu si ii primeste fara discriminare in lot pe toti jucatorii interesati sa o faca.

Donatii pentru licitatia organizata de cluburile Fratia si Prietenia pot fi facute prin intermediul lui Tudorel Mihailescu, AICI!

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies