Liga 1

Gest de Champions League al Peluzei lui U Cluj inainte de Craciun: 100 de pachete si bani pentru familiile sarace! "Ne-au ajutat si fratii nostri de la Dinamo"

Fanii lui U Cluj au pus mana de la mana si au cumparat alimente, haine si jucarii pentru familiile sarace.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2015, 11:45
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2015, 11:52

Galeria Universitatii Cluj a facut ieri un gest de Champions League pentru ca mai multe familii nevoiase sa aiba parte de sarbatori fericite.

Impreuna cu "fratii de la Dinamo", suporterii au strans bani si au mers la cumparaturi. Au facut 100 de pachete pe care au mers sa le doneze, ieri, din poarta in poarta.

"Multumim tuturor celor care au raspuns initiativei noastre din acest weekend, inclusiv fratilor nostri de la Dinamo care ne-au fost din nou alaturi. La turneul de duminica, pe langa alimentele, jucariile si hainele donate, s-a adunat suma de 4 600 lei. Din acestia s-au cumparat 100 de pachete cu alimente care urmeaza sa fie oferite unor familii nevoiase. Am demonstrat inca o data ca "U" nu este doar o echipa. "U" Cluj este simbolul unor inimi romanesti", au scris fanii pe pagina de Facebook Peluza Sepcile Rosii.

"Astazi am reusit sa aducem un zambet pe buzele unor oameni pentru care sarbatorile sunt diferite fata de cum suntem noi obisnuiti sa fie. Multumirile primite de la ei se indreapta spre toti cei care au dat o mana de ajutor. Sarbatori fericite tuturor! Universitatea Cluj suntem noi!"

Imagini pe pagina de Facebook a galeriei.

 

Astazi am reusit sa aducem un zambet pe buzele unor oameni pentru care sarbatorile sunt diferite fata de cum suntem noi...

Posted by Peluza Sepcile Rosii on Wednesday, December 23, 2015
 

Multumim tuturor celor care au raspuns initiativei noastre din acest weekend, inclusiv fratilor nostri de la Dinamo care...

Posted by Peluza Sepcile Rosii on Monday, December 21, 2015

Modifică setările cookies