George Puscas, la FCSB? Anuntul facut de Becali despre transfer: "Ne-am interesat de mult timp de el!" 
Marti 10 Iulie 2018, 14:26

George Puscas, la FCSB? Anuntul facut de Becali despre transfer: "Ne-am interesat de mult timp de el!" 

Craiova incearca sa-l ia pe George Puscas de la Inter Milano, dar Becali spune ca atacantul e imposibil de luat. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

FCSB cauta atacant, dar George Puscas nu este o varianta. Atacantul e legat de Inter Milano si imprumutat la diverse echipe. Craiova incearca sa-l ia in aceasta vara dupa despartirea de Baluta, insa Becali nu le da nicio sansa oltenilor.

"Ne-am interesat de mult timp de el, de un an, dar nu se poate lua. E jucator valoros, ce vor sa-l dea? Iti cer milioane. Mie imi placea foarte mult Puscas”, a spus Becali la Digi.

Marcel Puscas spunea ca atacantul este perfect pentru echipa Craiovei.

"Sunt convins ca Puscas va fi unul dintre titularii nationalei Romaniei! Acest jucator este un bun national! Totusi, in Italia exigentele sunt enorme, ati vazut ce s-a intamplat si cu Ianis Hagi la Fiorentina. Puscas nu si-a spus ultimul cuvant, iar noi cautam astfel de jucatori: tineri si valorosi, asa cum este si Cicaldau sau Mitrita",
a spus Marcel Popescu, pentru realitateasportiva.net.

Detinut de Inter, Puscas a fost imprumutat in sezonul trecut la Benevento si Novara. Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”