Gebhart, impresionat de ceea ce a gasit la Steaua! Ce spune despre debutul sau in echipa lui Reghe

Gebhart, impresionat de ceea ce a gasit la Steaua! Ce spune despre debutul sau in echipa lui Reghe

Reghecampf e sigur ca noua echipa a Stelei poate visa la o noua prezenta in grupele Champions League.

Gebhart anunta ca Staua e cea mai buna optiune pe care putea sa o aiba in aceasta iarna. Neamtul spune ca va face totul pentru a reveni la cel mai bun nivel al sau. Le transmite fanilor ca nu poate inca sa joace 90 de minute, dar ca e gata sa intre atunci cand Reghecampf i-o va cere.

"E un club foarte mare, cu o istorie foarte bogata, aici pot castiga trofee si pot juca in Champions League. Nu stiu cand o sa pot juca un meci intreg, a fost un cantonament greu, cu antrenamente tari, am tras tare. Sper sa fiu gata cat mai repede. Cand schimbi o echipa, gasesti altceva. E normal sa se intample asa. Steaua e un club foarte mare, atmosfera de langa echipa e la fel ca cea creata in Germania in jurul lui Bayern. Vreau sa joc, sunt pregatit sa o fac acolo unde decide antrenorul.

Vreau sa le ofer pase tuturor colegilor, nu doar lui Marica. Vrem ca echipa sa castige si sunt mai putin importante numele celor care duc clubul mai departe. M-a impresionat atentia acordata Stelei si m-au impresionat antrenamentele de pana acum. Nivelul tehnic e foarte bun aici, asta am vazut in timpul pe care l-am petrecut aici!", a spus Gebhart.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A murit renumita scriitoare Ileana Vulpescu, autoarea romanului ''Arta conversaţiei''
BRAT
Modifică setările cookies