Joi 04 Februarie 2016, 08:59

Toti stelistii cu gandul la Champions League! Cu prima de calificare in grupe are Tamas in noul contract cu Steaua


	Toti stelistii cu gandul la Champions League! Cu prima de calificare in grupe are Tamas in noul contract cu Steaua

Gabi Tamas a semnat pe doi ani si jumatate cu Steaua

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Gabi Tamas revine la Steaua dupa o aventura ratata de jumatate de an in Champioship.

Fundasul de 32 de ani, dat afara de Radoi in vara pentru o escapada cu multe grade in centrul Bucurestiului, spera ca prin evolutiile sale din primavara sa il convinga pe Anghel Iordanescu ca merita sa fie in lotul nationalei la Euro.

Tamas nu si-a negociat un salariu mare, asa cum a facut-o la precedenta aventura in tricoul ros-albastru, dar va avea, la fel ca si Marica, un bonus consistent pentru accederea in grupele Champions League.

250.000 de euro va incasa Tamas daca Steaua isi va indeplini cel mai important obiectiv al anului, revenirea in Liga.

Gigi Becali a precizat ca Tamas va castiga in primele cinci luni un salariu de 1000 de euro pe luna. Incepand cu luna iulie, salariul lui Tamas va creste la 12.000 de euro.

"Sunt bucuros sa ma intorc intr-un colectiv alaturi de care am cunoscut mari succese in sezonul trecut. Practic, ma simt ca si cum nu as fi plecat de la Steaua in vara si sper din tot sufletul sa avem parte de aceleasi rezultate extraordinare ca si in sezonul trecut", a declarat Tamas pentru site-ul oficial al clubului.

Citeste si:

#Gabi Tamas

#Steaua

2 comentarii
  • 4 2016
    uefa hello by all the tails from steaua-ghencea'''''''we know you been win champions league''''''but please explay todays,what means:gigi and clona'''''''because we think is blow-job,jail and shepard shit....
  • 4 2016
    steaua+1947 s-o credeti voi ca asteapta tamas prima......deja e in plan ca saptamana viitoare......s-o faca lata in centru vechi sau in baneasa....pana nu o mai putea sa stea in picioare......numai duminica trebuie sa se abtina.....ca pana dupa-amiaza ,e o buba......cand a semnat contractul,i-a promis lui gigi.....ca o sa fie treaz cu el la slujba..........................................
BRAT