Gaz Metan - CFR Cluj 1-2! CFR dă lovitura în prelungirile partidei

gaz metan - cfr cluj CFR Cluj gaz metan Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 12:25
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 21:54

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Gaz Metan și CFR Cluj, de la ora 19:55, pe www.sport.ro și Facebook.com/Sport.ro.

CFR Cluj s-a impus în duelul cu Gaz Metan Mediaș. Dacă în meciurile cu FCSB și Universitatea Craiova elevii lui Dan Petrescu au luat gol la ultima fază a meciului, de această dată a venit rândul ardelenilor să marcheze în prelungirile meciului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj se distanțează la 9 puncte de FCSB, care devine obligată să se impună în mecviul cu Chindia Târgoviște, pentru a recupera din diferența de puncte.

  • Jucătorii de la CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 1-2 (Filip 64 / Petrila 33, Neguț 90+5)

Minutul 94: GOL CFR Cluj! Neguț aduce victoria echipei lui Dan Petrescu.

Minutul 64: GOL Gaz Metan Mediaș! Ioan Filip marchează, din centrarea lui Irobiso.

PAUZĂ

Minutul 33: GOL CFR Cluj! Omrani centrează, iar Petrila înscrie cu capul.

Minutul 20: Trif îl driblează pe Burcă, dar trimite în brațele lui Hindrich.

Minutul 12: Omrani șutează în bară de la 15 metri de poartă, după o fază creată de Boateng și Petrila.

Minutul 1: CFR Cluj cere penalty, după un duel între Petrila și De Moura.

19:55 A început meciul!

19:00 Echipele de start

12:00 Campioana CFR Cluj a început anul cu un avantaj de zece puncte față de urmăritoarea FCSB. Ardelenii au, acum, doar șase puncte în fața echipei lui Toni Petrea, după ce s-a încurcat în primele trei partide din 2022.

Gaz Metan - CFR Cluj, ora 19:55. Campioana caută prima victorie din 2022

CFR a bifat trei rezultate de egalitate în primele trei partide din 2022 și caută, la Mediaș, prima victorie din acest an. În tur, campioana s-a impus cu emoții, scor 2-1.

De partea cealaltă, Gaz Metan vine după două înfrângeri și un rezultat de egalitate și are 22 de puncte în Liga 1. LPF a decis depunctarea echipei medieșene din cauza unor datorii, astfel că echipa lui Ilie Poenaru a pierdut două puncte în clasament.

"Îi cunosc foarte bine pe cei de la Mediaș, au jucători cu experiență. Cei doi fundași centrali sunt golgheteri, iar Morar și Grădinaru sunt jucători de mare valoare și pot să facă diferența. 

Suntem conștienți că va fi un meci foarte, foarte greu, pentru că meciurile cu Mediaș n-au fost ușoare deloc, de când am antrenat eu. În plus, terenul nu arată bine, ei n-au nimic de pierdut, își vor da viața pe teren”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare jocului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!