Garat e dinamovistul PERFECT: "Nu am avut timp pentru cluburi" Ce spune de Andone:

Autor: Sport.ro
Marti 03 August 2010, 08:55

	Garat e dinamovistul PERFECT: "Nu am avut timp pentru cluburi" Ce spune de Andone:

Garat pare sa fie unul dintre cele mai reusite transferuri ale lui Dinamo din aceasta vara. Fundasul central de 27 de ani a inscris pana acum de doua ori. El este si un model pentru Torje si ‘Printul’ Cristea: nu si-a facut timp pentru cluburi, iar ce castiga trimite familiei.

“La inceput, m-a insotit si logodnica mea, Rocio. Dar ea se va intoarce in Romania anul viitor. Banii castigati aici ii trimit familiei, in Argentina.

Am venit in Romania pentru ca mi s-a parut o provocare si pentru ca de aici am avut o oferta. Mi-a placut ideea de a evolua intr-o tara despre care nu stiam mare lucru”

Garat spune ca nu si-a facut timp pentru iesirile prin cluburile de fita din Capitala. “Deocamdata, nu am fost. Poate ma duc atunci cand o sa-mi permita timpul”

“Andone este un tehnician foarte bun, dar si foarte sever. Nu numai cu mine, ci cu toti jucatorii. Vorbeste cu mine, imi explica ce vrea sa fac pe teren. Pai, vorbim in italiana sau in spaniola. Deocamdata, eu nu stiu romaneste. Dar vreau sa invat cat mai repede. Mai stiu... asa... in romaneste cuvinte de care am nevoie pe teren: „eu", „las-o", pasa", a spus Garat intr-un interviu Click.

Iohannis: „Un al doilea val al pandemiei este iminent. Dragi români, respectaţi regulile”
BRAT