'Ganea face cum zice conducerea! Stelistii NU intra in teren!' Anuntul lui Dragomir inainte de Voluntari - Steaua

'Ganea face cum zice conducerea! Stelistii NU intra in teren!' Anuntul lui Dragomir inainte de Voluntari - Steaua

Campioana are 4 oameni imprumutati la Voluntari. Niciunul nu va juca impotriva Stelei, in meciul de luni, din 'Stefan cel Mare'.

Dumitru Dragomir spune ca Ganea nu va primi acordul conducerii clubului pentru a-i trimite in teren pe Enceanu, Tudorie, Stefanescu sau Valceanu.

"In nicio situatie din lume nu joaca! Ce vreti, sa nenorocesc jucatorii pe viata? Eu trebuie sa-i protejez! E si cazul lui Valceanu, chiar daca a fost imprumutat vara trecuta. Vor intelege si ei situatia, sunt sigur. Ganea e antrenor, e baiat destept, vrea sa le arata jucatorilor ca are incredere in ei, vrea sa-i motiveze. Face bine ca procedeaza asa, dar baietii nu pot juca.

Nu e vorba de clauze, ci de o intelegere pe care am avut-o de la inceput. Si daca n-o aveam, tot nu jucau. Daca joaca bine, ii curata Reghe. Daca joaca prost, ii curata Ganea. Nu e vorba ca eu nu am incredere in ei. In orice varianta, ei sunt nenorociti. Asa ca nu vor juca! Ganea o sa faca ce zice conducerea!", a spus Dragomir in Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies