Gaman a anuntat in ce conditii semneaza cu Steaua! Declaratie geniala: "In vara ma insor, trebuie sa stau bine financiar!"

Gaman a anuntat in ce conditii semneaza cu Steaua! Declaratie geniala: "In vara ma insor, trebuie sa stau bine financiar!"

Valerica Gaman trece prin cea mai buna perioada din viata lui. Dupa petrecerea de titlu, va mai avea un motiv de bucurie: se casatoreste. Si asta e unul dintre motivele pentru care vrea sa semneze contractul carierei.

Gaman e liber de contract in vara. Fundasul de 27 de ani spune ca e deschis la discutii si cu Steaua, dar vrea 30 000 de euro salariu pe luna. Daca Becali ii da banii, Gaman nu refuza Steaua. Vrea sa semneze pe bani multi ca sa-si rasfete familia. :)

"Matematic, nu suntem campioni. A fost o victorie meritata, am facut pressing avansat, nu ne poate contesta nimeni victoria. Suntem cea mai buna echipa din campionat. Nu am fost la fel de respectati ca Steaua in ultimele zile. Sunt doar un jucator de echipa, ma bucur cand echipa bate.

E un miracol ce s-a intamplat aici la cate probleme au fost. Ne bucuram ca-i facem o zi mai frumoasa domnului Niculae. Nu am semnat cu Steaua, nu am contactat niciodata Steaua. Nu sunt lingau, nu perii pe nimeni. Daca domnul Becali nu-mi da banii pe care-i cer, nu semnez cu Steaua. Cine imi face cea mai buna oferta ma va lua. Fiecare om are un pret, trebuie sa ma gandesc la familie. In vara ma insor, trebuie sa stau bine financiar!", a spus Gaman.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies