"Galeria lui Rapid, cea mai membra de partid!" ODA adusa lui Dragnea pe site-ul Rapidului: "Implineste frumoasa varsta de 55 de ani"

"Galeria lui Rapid, cea mai membra de partid!" ODA adusa lui Dragnea pe site-ul Rapidului: "Implineste frumoasa varsta de 55 de ani"

Rapidul renaste cu puternic sprijin politic!

"Galeria lui Rapid, cea mai membra de partid", era bannerul ironic al stelistilor de la derby-ul din Giulesti.

Peste 10.000 de oameni au mers sa vada duelul din liga a patra a celor doua mari rivale ale fotbalului romanesc. Una revine sub comanda Armatei, iar cealalta finantata direct de primaria sectorului 1.

Rapidistii nu l-au uitat nici pe Liviu Dragnea, caruia i-au urat la multi ani si i-au dedicat un articol intreg pe site. Sustinator al Rapidului, presedintele Camarei Deputatilor promoveaza aprig implicarea politicului in fotbal.

Articolul dedicat de rapidisti pentru Liviu Dragnea.

"Pe 28 octombrie, domnul Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, dar si al unuia dintre cele mai importante partide politice din tara, implineste frumoasa vârsta de 55 de ani. Rapidist declarat de mic copil, el se implica, se pare, in viata echipei Academia Rapid. Având in vedere ca a declarat deja ca Academia Rapid este Rapidul pe care il creste. Iar faptul ca la aceasta entitate au fost deja adusi cativa monstri sacri ai Rapidului face ca aceste vorbe sa nu fie fara acoperire.

Victorie de ziua lui Liviu Dragnea

Cu aceasta ocazie noi, si in numele tuturor fanilor Academiei Rapid, ii dorim un calduros LA MULtI ANI si multa fericire alaturi de cei dragi domniei sale! si, bineinteles, speram ca Academia Rapid sa-i faca un cadou frumos si sa invinga. Chiar de ziua lui, pe proaspat reinfiintata echipa de legenda a fotbalului românesc, CARMEN BUCUREsTI. Care a luat startul direct din liga a patra. Va reamintim ca meciul este pe 28 octombrie, ora 18, pe stadionul Giulesti!", scrie site-ul 1923.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies