"Galca e un antrenor de mare perspectiva, Gigi ar face o mare greseala". Mircea Sandu sare in apararea lui Costel

"Galca e un antrenor de mare perspectiva, Gigi ar face o mare greseala". Mircea Sandu sare in apararea lui Costel

Mircea Sandu, fostul sef al FRF, continua sa urmareasca indeaproape fenomenul si asteapta sa vada deznodamantul luptei la titlu dintre Steaua si ASA. Fostul presedinte al Federatiei a vorbit despre situatia de la Steaua, sfatuindu-l pe Gigi Becali sa mai aiba rabdare cu antrenorul Costel Galca.

Mircea Sandu crede ca Galca ar trebui sa ramana la Steaua, forma mai slaba aratata de echipa in retur datorandu-se in mare parte plecarilor din pauza competitionala si nu pregatirii facute de antrenor.

"Steaua acum are un antrenor de mare perspectiva, care are inca sanse imense sa castige cele 3 trofee si sa participe in Liga Campionilor.

In momentul in care Steaua a pierdut 3-4 jucatori de mare valoare, era normal sa vina acea curba descendenta si depinde foarte mult de antrenor cum scoate echipa din aceasta situatie si incearca sa o urce inapoi la locul ei.

Steaua e echipa cu cei mai buni jucatori. Din pacate, doi sunt operati, 3 transferati si transferurile au rostul lor, nu poti sa traiesti fara sa dai jucatori, sa faci bani si sa atragi alti jucatori.

Ar fi o mare greseala daca l-ar schimba pe Galca, nu ar crea un soc, ar destabiliza si mai mult echipa", a spus Mircea Sandu, citat de Dolce Sport.

De asemenea, Mircea Sandu crede ca o mare problema a Stelei este lipsa managerului, aflat de mai bine de un an de zile la inchisoare.

"Sa stiti ca lipsa lui MM Stoica eu nu credeam ca va cantari atat de mult. Gigi era in tribuna, cu banii, Gigi era cu declaratiile... Cantarea foarte mult cuvantul lui Gigi in ceea ce priveste arbitrajele", a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies