Gabi Tamaș l-a șocat pe Liviu Ciobotariu: „Mister, are degetele rupte! Impresionant, la 38 ani!”

Gabriel Tamas fc voluntari Liviu Ciobotariu Superliga Gabriel Tamaș
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 22:07
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 22:13

Gabriel Tamaș a condus-o pe FC Voluntari pe loc de playoff după turul campionatului regulat. 

După 15 etape, FC Voluntari ocupă locul 6 în Liga 1, cu 25 de puncte acumulate, iar forma bună a ilfovenilor se datorează și evoluțiilor lui Gabriel Tamaș.

Liviu Ciobotariu a dezvăluit că fundașul central nu se dă în lături de la nimic, chiar dacă are 38 de ani, și oferă de fiecare dată 100% la fiecare antrenament. Iar pentru a întări această idee, tehnicianul Voluntariului a mărturisit că Tamaș a jucat cu degetele rupte în meciul cu Rapid. 

Ciobotariu: „Ăsta este Gabi Tamaș. Jos pălăria!”

El este genul care nu vrea să rateze niciun antrenament, niciun meci. Nu ține cont de dureri sau lovituri. La meciul cu Rapid a ieșit la margine pentru îngrijiri, voia să intre repede. Eu eram nervos, țipam la doctor să reintre repede, la care acesta îmi zice: 'Mister, are degetele rupte'. Căzuse rău la un duel, dar nici nu se gândea să cedeze.

Înainte de CFR era accidentat, am vorbit și cu doctorul, nu era deloc bine, i-am spus să ia o pauză. Apoi, îl văd la vestiar, era bandajat la genunchi, la pulpă, avea și la mână, m-am și speriat. L-am întrebat dacă este sigur că vrea la antrenament, la care mi-a răspuns 'Normal, Mister'. Ăsta este Gabi Tamaș, jos pălăria. Impresionant, la 38 de ani. Tot vestiarul se uită la el, îl respectă, văd și ei cum se antrenează, să nu uităm la ce nivel a jucat”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru playsport

Gabriel Tamaș a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Brașov, Dinamo București, Galatasaray, Sparak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, Wst Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haida, Astra Giurgiu și Universitatea Cluj. Iar pentru naționala României a adunat 67 de selecții, reușind să marcheze trei goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!