FOTO! Echipamentul Stelei in Europa League si Tanase cu nr. 6 pe spate!

Autor: Sport.ro
Joi 03 Septembrie 2009, 17:08

Steaua si-a prezentat astazi in direct pe www.sport.ro noul echipament cu care va juca in Europa League. Intra si vezi galerie FOTO!

Noul pusti minune al Stelei cumparat cu 1.8 milioane de euro de Becali, Tanase, a aparut cu numarul 6 pe spate in echipamentul pregatit de stelisti pentru Europa League.

Golgeterul Stelei in acest sezon european, Stancu, a prezentat echipamentul de acasa al Stelei in sezonul european, in timp ce Ducu Ninu si Cezar Lungu au prezentat echipamentul de rezerva, respectiv cel de portar.

Valeriu Argaseala a anuntat ca echipamentul va fi scos in doar 1000 de exemplare pentru suporteri.

Ce e nou la acest echipament fata de cel de campionat:
Sigla Europa League, o insigna pe care este scris "Respect", stema Romaniei intre sigla Stelei si a sponsorului oficial de echipament, iar numele si numerele au fost modificate pentru a fi mai vizibile, asa cum UEFA a cerut.

"Acesta este echipamentul cu care Steaua va juca in Grupele Europa League si lansam acest echipament caci el va aparea si ca material oficial distribuit suporterilor in editie limitata de 1000 de tricouri. Echipamentul are ca noutate tricolorul imprimat intre sigla Stelei si cel al sponsorului, dar si pe manecile tricourului. Pe tricou va aparea si o insigna pe care va scrie "Respect", asa cum s-a cerut.", a spus Valeriu Argaseala.

Echipamentele au fost purtate de:

Stancu - acasa
Cristi Tanase - deplasare
Ducu Ninu - echipament rezerva
Cezar Lungu - portar

 

VEZI FOTO CU ECHIPAMENTUL DE EUROPA LEAGUE AL STELEI!

 

FOTO - TANASE, NUMARUL 6, IN TRICOUL STELEI

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies