FOTO | Ultima achizitie a Stelei a sosit la Bucuresti pentru a semna contractul: "Inca nu stiu multe, trebuie sa fac vizita medicala"

FOTO | Ultima achizitie a Stelei a sosit la Bucuresti pentru a semna contractul: "Inca nu stiu multe, trebuie sa fac vizita medicala"

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

Steaua a bifat al doilea transfer al verii, dupa bosniacul Golubovic. Patronul Gigi Becali a anuntat aseara ca a batut palma cu Ovidiu Popescu, de la Timisoara, mijlocasul urmand sa semneze co echipa ros-albastra.

"L-am vazut 15 minute, dar multi specialisti mi-au zis ca e bun. Am sunat astazi, am spus ca mai mult de 200.000 euro nu dau. Ne-am inteles in 15 minute", a spus Becali la Digisport, care a adaugat ca si Cristi Barbut i-a atras atentia, dar ca nu il va lua.

Ovidiu Popescu are 22 de ani si evolueaza ca mijlocas. Acesta a retrogradat cu ACS Poli in sezonul recent incheiat.

De asemenea, Becali negociaza in continuare cu Aganovic si Achim.

"Nu stiu inca nimic concret. M-au chemat la vizita medicala si apoi vom vedea. Este un pas important in cariera mea, dar mai mult trebuie sa vorbiti cu agentul meu.

Ma bucura faptul ca Gigi Becali m-a apreciat", a spus Ovidiu Popescu la sosirea pe aeroportul din Bucuresti.

25 meciuri si 2 goluri a bifat Ovidiu Popescu in sezonul recent incheiat al Ligii I

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies