FOTO: Cel mai tare marcaj din istoria fotbalului! Explicatia pentru care la un meci din Romania liniile au fost trasate in acest fel :))

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2014, 15:25
Data actualizarii: Joi 27 Februarie 2014, 22:54

Un meci din liga 'onoare' a judetului Timis a oferit imagini dementiale.

Omul care trebuia sa se ocupe de trasarea terenului a trecut pe la carciuma inaintea meciului. Rezultatul: niste dungi trasate haotic, ce ar da peste cap orice tehnologie avansata pe care UEFA ar putea sa o aprobe pentru linia portii :)

Incidentul s-a petrecut in urma cu jumatate de an, iar explicatia oficiala a fost: "Abia se intorsese omul de la o Ruga!" (Ruga este petrecerea pe care locuitorii din Banat o fac de Sfanta Maria; un fel de petrecere campeneasca, la care participa tot satul)

Jocul din categoria Promotie nu s-a disputat pe terenul astfel marcat, oficialul AJF Timis prezent la meci cerandu-le gazdelor refacerea marcajului in timpul regulamentar. Jucatorii echipei gazda s-au impartit rapid in doua grupuri si au refacut marcajul "la sfoara", fiecare pe cate o jumatate de teren, astfel incat la ora oficiala de start suprafata de joc corespundea din punct de vedere regulamentar, iar pentru isprava sa ingrijitorul terenului a fost sanctionat cu... retinerea "baremului" la meciul respectiv.

Imaginile au fost publicate de Livian Hotico pe contul personal de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!