Emilian Hulubei Razvan Plesca Superliga

EXCLUSIV Fotbalul românesc, la pământ: ”Suntem pe primul loc în lume la memorii depuse de jucători”

Probleme din ce în ce mai mari din fotbalul românesc. Cât mai multe cluburi întâmpină dificultăți din punct de vedere financiar, iar jucătorii vor să plece. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 11:18
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 11:20

Răzvan Pleșca, fostul portar al lui Gaz Metan Mediaș, în prezent în departamentul de marketing al clubului, spune că România a ajuns pe primul loc la memorii depuse de jucători! Și clubul din Mediaș are probleme mari. Mai mulți jucători sunt neplătiți de cinci luni.

România, pe primul loc în lume la memorii depuse de jucători

„Ar putea introduce chestia asta, cu garanțiile financiare, ca să nu ne mai facem de rușine, să fim pe primul loc în lume la salarii neplătite și la memorii depuse de jucători. Emilian Hulubei a spus că suntem pe primul loc în lume la memorii depuse de jucătorii, și nu e prima dată. Anul ăsta am și depășit recordul.

Dacă va rămâne în Liga 1, Gaz Metan tot acolo va fi, la lupta pentru retrogradare. Acum au început să revină în Liga 1 echipe precum FC Argeș, UTA, Rapid, atunci Mediașul își reia locul de echipă mică. Nu te poți compara cu puterea financiară și tradiția acestor echipe”, a spus Pleșca, la Ora Exactă în Sport.

Directorul AFAN, Emilian Hulubei, a confirmat situația critică în care a ajuns fotbalul românesc: ”Am ajuns la aproape 600, suntem cam pe la 580 sau 590. E cel mai greu an, sunt la AFAN din 2007, au mai fost ani grei. Dar ca anul 2021 nu a fost niciodată. Probabil s-au adunat mai mulți factori. A crescut numărul jucătorilor și numărul litigiilor, asta poate fi o explicație”, a spus acesta, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!