Liga 1

Florin Tănase a oferit declarația serii: „A fost penalty clar, dar la reluari se poate vedea că nu-l atinge!”

UTA Arad a pierdut cu 1-2 meciul cu FCSB, din cauza a două lovituri de pedeapsă dictate de Marian Barbu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 00:05
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 00:13

FCSB s-a impus în fața UTEI Arad, 2-1, în etapa a 18-a a Ligii 1. Gruparea roș-albastră a învins cu ajutorul a două penalty-uri suspecte dictate de arbitrul Marian Barbu, pe care Florin Tănase (26 ani) le-a fructificat fără emoții. 

Cu toate că arădenii au contestat cele două decizii ale lui Marian Barbu, căpitanul FCSB susține că mai ales primul penalty a fost acordat corect.

Eu doar am înscris golurile. Sunt fericit pentru cele tri puncte împotriva unui adversar dificil, cu experiență. 

La primul penalty, eu cred că este clar. S-a auzit de la 20 de metri contactul. Nu trebuia să vorbesc cu Tavi, eu eram pe teren și s-a auzit. La al doilea, nu știu, am înțeles că a ieșit că nu-l atinge. Pe reluari se poate vedea că nu-l atinge. El pur și simplu driblează, iar dacă adversarul îi dă în picior. Da, mi-am schimbat stilul de a executa penalty-uri”, a dezvăluit Florin Tănase după meciul cu UTA Arad, 2-1. 

Căpitanul vicecampioanei României a mărturisit că cele două goluri au fost dedicate soției sale, care este însărcinată. De asemenea, Tănase a precizat că își dorește ca fiul său să-i calce pe urme și să devină fotbalist. 

„I-am dedicat golul soției mele, care este gravidă și o să aducă pe lume un băiețel. Sper să mă urmeze și să ajungă fotbalist. Dacă nu mă gândesc anul acesta să fiu fotbalistul anului, atunci când? Am marcat foarte multe goluri, nu cred că un jucător român a mai marcat atâtea goluri de ceva timp. Acum, așteptăm cine o să câștige”, a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

Pentru FCSB este al treilea meci de la revenirea lui Toni Petrea la echipă și, în același timp, a treia victorie consecutivă în campionat. În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul doi, cu 40 de puncte, la opt puncte distanță de liderul CFR Cluj. 

De partea cealaltă, UTA Arad rămâne pe locul nouă, cu 25 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Pentru FCSB urmează duelul cu Gaz Metan, din deplasare, în timp ce UTA va primi vizita celor de la FC Botoșani.

Modifică setările cookies